FAQ items aan het laden...
Programma’s2021-02-11T14:59:16+01:00

Ontdek ‘What’s in it for me’

Programma’s voor jezelf

Expeditie Brein & Mindset

Ontdek hoe je nog meer uit je werk en leven haalt. Leer de werking en effecten van je brein & mindset kennen. Als je geboren wordt, krijg je daar geen gebruiksaanwijzing bij. Die heb je zelf te leren en te ontdekken. Volg je hart, manage je brein. Hoe? Doe mee met Expeditie Mindset. Voor meer passie, plezier en prestatie.

Dieper duiken – Brein & Mindset Next Level

Vergroot je bewustzijn en leer ‘spelen’ met je helpende én hinderende gedachten, patronen en gewoontes. Doen wat je graag wilt en waar je energie van krijgt. Herken vanuit welk perspectief je handelt en hoe je veerkracht werkt. Want hoe je kijkt, bepaalt wat je ziet.

Aanvonken- Doen waar je B.L.I.J. van wordt.

Denk groot, stap klein en doe. Ontdek de vonk in jezelf. Pas als er een vuurtje in jezelf brandt, kan de vonk op anderen overslaan. Je hebt niet altijd invloed wat er in je leven gebeurt, je hebt wél invloed hoe jij hiermee omgaat. Vergroot je kennis en eigenwijsheid en gun jezelf groei. Laat je inspireren voor meer passie, plezier en prestatie.

Ontdek ‘What’s in it for my team?’

Programma’s voor team & organisatie

Expeditie Brein en Mind Kracht

Verwacht een eyeopener die duidelijk maakt dat investeren in je eigen brein leidt tot mentale veerkracht, impact, werkplezier en prestatie. Omdat de voortdurende veranderingen om ons heen je brein uitdagen. Laat je inspireren en leer hoe het vergroten van breinkennis en het effect van mindset belangrijke sleutels zijn waar jij invloed op hebt.

Ontwikkelgericht samenwerken, zet je team en elkaar aan!

Iedereen is het er snel over eens dat respectvolle interactie, oprechte communicatie en positieve samenwerking bijdragen aan de doelstelling van het team. Toch is dit in het gedrag van mensen niet altijd merkbaar. Het gaat over ‘van intentie naar gedrag’ in woord én daad. Dat komt de teamprestatie en het werkplezier ten goede.

Positief Aanvonkend Leiderschap

Veel (bege)leiders werken zonder kennis van het brein. Dat is een gemiste kans. Hierdoor haal je vaak niet het beste uit jezelf en de ander. Alles wat we doen wordt beïnvloed door het brein. Met relatief weinig inspanning, kun je snel grote veranderingen tot stand brengen. Bewust en onbewust. 

Webinars & Workshops

Vitale veerkracht in veranderende tijden

Ontwikkel angst, stress en lastige situaties naar persoonlijke kracht. Veranderingen en groei horen bij het leven en zorgen voor de nodige beweging. Je hebt niet altijd invloed wat er in de buitenwereld gebeurt, wel hoe JIJ hiermee omgaat. Je kunt leren vaardiger te worden om in je persoonlijke kracht te komen én te blijven. Wil jij ook deze spelregels leren kennen?

Maak kennis met je meerdere breinen

Je hebt een brein in je hoofd, hart en buik. Hoe kun je deze inzetten voor meer geluk, kracht, vitaliteit en succes in een steeds sneller veranderende wereld? Dit eigentijdse en verfrissende webinar, geeft antwoord door het delen van recente unieke kennis met verrijkende inzichten waarbij de neurowetenschap samenvalt met eeuwenoude wijsheid, genaamd mBraining.

Elegant Begrenzen

Wij hebben soms de neiging om een ander te pleasen ten koste van onszelf. Dienstbaar zijn en zorgen voor anderen is een prachtige kwaliteit. Het frappante is dat we zo goed zorgen voor de ander en daarnaast minder goed voor onszelf -en dat is nog zacht uitgedrukt.

Frustraties Productief Maken

Dit inspiratie webinar geeft antwoord hoe je anders kunt omgaan met lastige situaties die je raken. Situaties waarvan je merkt dat deze je energie naar beneden halen, je ‘leeg zuigen’ en waarvan je de wens hebt dit gevoel te kantelen.

Van Afvinken naar Aanvonken

Dit aanstekelijke webinar moedigt je aan, inspireert en is bedoeld om inzichten op te doen. Om te ontdekken wat voor jou de moeite waard is en verschil maakt. Ontdek de vonk in jezelf. Want pas als er een vuurtje in jezelf brandt, kan de vonk op anderen overslaan.

Aanvonken, kun en doe jezelf!

Haal uit je leven en werk wat erin zit, leer te ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Waar je als het ware van gaat kwispelen oftewel waarvan je aangevonkt wordt en energie van krijgt. Denk groot, stap klein en doe. Ontdek de vonk in jezelf.

Ga naar de bovenkant