FAQ items aan het laden...
Programma’s2021-02-11T14:59:16+01:00

Ontdek ‘What’s in it for me’

Programma’s voor jezelf

Expeditie Mindset

Ontdek hoe je nog meer uit je werk en leven haalt. Leer de werking en effecten van je brein & mindset kennen. Als je geboren wordt, krijg je daar geen gebruiksaanwijzing bij. Die heb je zelf te leren en te ontdekken. Volg je hart, manage je brein. Hoe? Doe mee met Expeditie Mindset. Voor meer passie, plezier en prestatie.

Dieper duiken – Expeditie Mindset

Vergroot je bewustzijn en leer ‘spelen’ met je helpende én hinderende gedachten, patronen en gewoontes. Doen wat je graag wilt en waar je energie van krijgt. Herken vanuit welk perspectief je handelt en hoe je veerkracht werkt. Want hoe je kijkt, bepaalt wat je ziet.

Aanvonken kun en doe je zelf!

Denk groot, stap klein en doe. Ontdek de vonk in jezelf. Pas als er een vuurtje in jezelf brandt, kan de vonk op anderen overslaan. Je hebt niet altijd invloed wat er in je leven gebeurt, je hebt wél invloed hoe jij hiermee omgaat. Vergroot je kennis en eigenwijsheid en gun jezelf groei. Laat je inspireren voor meer passie, plezier en prestatie.

Ontdek ‘What’s in it for my team?’

Programma’s voor jouw team & organisatie

Expeditie Brein en Mind Kracht

Verwacht een eyeopener die duidelijk maakt dat investeren in je eigen brein leidt tot mentale veerkracht, impact, werkplezier en prestatie. Omdat de voortdurende veranderingen om ons heen je brein uitdagen. Laat je inspireren en leer hoe het vergroten van breinkennis en het effect van mindset belangrijke sleutels zijn waar jij invloed op hebt.

Zet je team en elkaar aan!

Iedereen is het er snel over eens dat respectvolle interactie, oprechte communicatie en positieve samenwerking bijdragen aan de doelstelling van het team. Toch is dit in het gedrag van mensen niet altijd merkbaar. Het gaat over ‘van intentie naar gedrag’ in woord én daad. Dat komt de teamprestatie en het werkplezier ten goede.

Positief Aanvonkend Leiderschap

Veel (bege)leiders werken zonder kennis van het brein. Dat is een gemiste kans. Hierdoor haal je vaak niet het beste uit jezelf en de ander. Alles wat we doen wordt beïnvloed door het brein. Met relatief weinig inspanning, kun je snel grote veranderingen tot stand brengen. Bewust en onbewust. 

Webinars

Webinar Vitale veerkracht in veranderende tijden

-Ontwikkel angst naar persoonlijke kracht- De nieuwe werkelijkheid raakt ons allemaal en velen van ons ervaren op dit moment angst, onzekerheid, stress en negatieve gedachten. Angst en emoties ontstaan in ons brein en het brein kun je vergelijken met een spier. Het goede nieuws is dat je het brein dus kunt trainen.

Webinar Vitale Veerkracht Next level

Verwacht kennis en eyeopeners die duidelijk maken dat investeren in je eigen brein leidt tot mentale veerkracht, impact, werkplezier en prestatie. Omdat de voortdurende veranderingen om ons heen je brein uitdagen. Inspireer en laat je inspireren en leer hoe het vergroten van breinkennis en het effect van mindset belangrijke sleutels zijn waar jij invloed op hebt. Ontwikkelen en veranderen wordt een stuk aangenamer wanneer je de werking van het brein en mindset leert herkennen en inzichten gaat toepassen.

Webinar – De impact van Elegant Begrenzen

Wij hebben soms de neiging om een ander te pleasen ten koste van onszelf. Dienstbaar zijn en zorgen voor anderen is een prachtige kwaliteit. Het frappante is dat we zo goed zorgen voor de ander en daarnaast minder goed voor onszelf -en dat is nog zacht uitgedrukt.

Lezingen
Ga naar de bovenkant