Ervaringen2020-08-22T09:55:10+02:00

Ervaringen

Bibliotheek De Lage Beemden

Een ontwikkeltraject met Marij Naarding van Aanvonk Company is een feestje! In Coronatijd zijn wij met Bibliotheek De Lage Beemden gestart met een webinar ‘Veerkracht in ongekende tijden’. Dit beviel zo goed, dat we besloten om heel 2021 met Marij een traject over Ontwikkelgericht werken te doorlopen. Inmiddels is het 2022 en zijn we gestart met Ontwikkelgericht werken: next level. Het fijne is dat Marij echt maatwerk levert. In overleg bekijken we samen wat de organisatie en de medewerkers nodig hebben. En als dat nodig is, dan maakt Marij een Masterclass-op-maat, zoals nu over storytelling. De positieve energie van Marij slaat over en slaat aan!

Esther Göring, intergraal  manager Bibliotheek de Lage Beemden

Gemeente Venlo

Marij heeft voor de gemeente Venlo twee workshops Vitale Veerkracht verzorgd en de Masterclass Vitale Veerkracht Next Level. Een thema dat naadloos aansluit op de Besturingsfilosofie van de gemeente Venlo. De deelnemers waren zeer tevreden over het aanbod en zeker ook de wijze waarop Marij de workshops en de masterclass heeft vormgegeven. Haar enthousiasme spat van het scherm en Marij neemt als geen ander de deelnemers mee in vitaliteit, persoonlijke groep en mindset. Een aanrader om medewerkers te laten ‘aanvonken’ door Marij. Zeker is deze vervelende (Corona)tijd een mooie , waardevolle en passende oppepper.

 Huub Vanhommerig, Adviseur opleidingen Gemeente Venlo

Gilde BT

Marij heeft voor Gilde-BT een introductie op ‘Expeditie Mindset’ verzorgd. Haar enthousiaste verhaal heeft de deelnemers van onze ontbijtsessie positief geprikkeld. Naast het verzorgen van deze presentatie heeft Marij ook meegedacht over de totale invulling van het programma dat wij aanboden voor onze klanten. Hiermee liet Marij zien dat ze een stapje meer zet dan gevraagd, wat voor ons absoluut meerwaarde opleverde.

Linda Verberne
Manager Operations

Stichting Kerobei

Marij heeft op ons verzoek een workshop “Benut de breinkracht van je team optimaal en ontdek hoe je mindset de sleutel is tot werkgeluk en groei” gegeven voor de administratieve krachten van de Kerobei scholen. In een prettige en ronde setting heeft Marij ons meegenomen naar de werking van ons brein. Wat doet het brein met ons, wat doen gedachten met ons, zijn deze gedachten helpend of juist hinderend. En wat kun je met communicatie bereiken. Dit hebben wij in de tweede helft van de workshop in kleine groepjes verder verkend en toegepast. Erg leerzaam en het enthousiasme van Marij  maakte dat het een geslaagde middag was. Bedankt Marij.

Namens de administratieve krachten van Stichting Kerobei, Mariëlle Engelen

 

Cardia

Marij heeft een inspirerend programma neergezet. Met haar warme presentatie en persoonlijke verhalen weet ze theorie over de werking van het brein toegankelijk te maken. Knap hoe ze iedereen in de meeting wist mee te nemen in de oefeningen. Als team ontwikkel je door de sessie aan gezamenlijke taal. Binnen Cardia praten we nog steeds over “rode opmerkingen”. Zeer aan te bevelen!

Henriëtte Bertels
Bestuurder Cardia

Marjo Gielen

Een tijdje geleden heb ik kennis mogen maken met ‘Expeditie Mindset’. Als coach sta ik altijd open voor nieuwe inzichten en invalshoeken van het coachvak. Ik werd aangenaam verrast door de kennis, het enthousiasme en opzet van de training. Het was goed gedoseerd zodat een breed publiek toegang kan hebben tot deze dag. Ik vind het een echte aanrader voor iedereen die ontwikkelingsgericht is en iets meer handvaten wil krijgen over het functioneren van het menselijk brein. En Marij weet met haar aanstekelijk enthousiasme de groep absoluut mee te krijgen.

Marjo Gielen
Eigenaar Vonk Coaching

Suzanne Meems

Aanvonk company en B.L.I.J.: dit is Marij ten voeten uit! Altijd in beweging om anderen en zichzelf te motiveren, stimuleren en met enthousiasme verder op pad te brengen.
Expeditie Mindset was voor mij als Mindfulness trainer een waardevolle aanvulling op de kennis die ik al had over hoe ons brein functioneert, wat hier de gevolgen van zijn en hoe we zelf altijd de keuze kunnen maken om een reactie te geven die past bij hoe wij in het leven willen staan.

Dit loopt als rode draad door de Mindfulness training en Marij’s informatie hierover gebruik ik om voorbeelden wat scherper toe te kunnen lichten. Uiteraard heb ik er zelf ook inzichten van meegenomen. “Emotie komt van rechts en neemt altijd voorrang”. Oké. Feit. En wát doe Ik (of jij) daarna? Dat is en blijft ieders uitdaging.
Dank je Marij voor de leuke, leerzame en gezellige ervaring. Daar zorg jij voor, de inhoud doet de rest 😃.

Suzanne Meems
Inspiratiecoach & Mindfulness trainer bij Anders Loopbaancoaching & Mindfulness

Anita Steenbakkers

Marij is zelf heerlijk enthousiast en weet dat enthousiasme op een prettige manier over te brengen op de groep. Zij heeft haar passie gevonden. In maart van dit jaar nam ik deel aan “Expeditie Mindset” onder leiding van Marij Naarding. Ik heb erg genoten van deze dag, waarbij enerzijds de functie en flexibiliteit van ons brein centraal staat en anderzijds de focus van een ieders mindset wordt verkend. Ik vond de expeditie informatief, interactief en uitnodigend tot reflectie op je eigen mindset en mindfucks. Marij doorspekt het geheel met goede doorleefde voorbeelden en verhaallijnen. Kortom; een interessante expeditie onder leiding van een enthousiaste en bekwame gids!

Anita Steenbakkers
(Business)coach, trainer & systemisch opsteller bij asq coaching en training

Anita Holtackers

Vorig jaar heb ik bij Marij twee workshops gevolgd, Summerboost en Expeditie Mindset. Ik was mijn eigen bedrijf aan het opzetten en wilde meer weten over wat mijn passie aanvonkt, wat mijn obstakels daarin zijn en hoe ik hier beter cq bewuster mee om kan gaan.Beide keren was het een kleine groep dames. Iedereen was erg open over waar ze tegenaan liepen, wat zorgde voor een prettige en laagdrempelige sfeer met veel interactie. De workshops waren allebei een goede mix van theorie en daar praktisch mee aan de slag gaan. Het belangrijkste wat deze workshops mij gebracht hebben is dat ik bewuster keuzes maak.

Anita Holtackers
Eigenaar Core+ Personal Training

Meer reacties van deelnemers aan trainingen:

Ga naar de bovenkant