Ervaringen2020-08-22T09:55:10+02:00

Ervaringen

VenVitaal, Gemeente Venray

Marij heeft al meerdere keren een waardevolle bijdrage geleverd aan het Vitaliteitsprogramma van de Gemeente Venray. Marij levert maatwerk en dat levert veel meerwaarde op. Met haar positieve energie en enthousiasme krijgt ze al heel snel de aanwezigen mee. Ik kan iedereen aanraden om je door Marij te laten aanvonken.

Annie Timmermans, projectleider VenVitaal, gemeente Venray.

Bibliotheek De Lage Beemden

Een ontwikkeltraject met Marij Naarding van Aanvonk Company is een feestje! In Coronatijd zijn wij met Bibliotheek De Lage Beemden gestart met een webinar ‘Veerkracht in ongekende tijden’. Dit beviel zo goed, dat we besloten om heel 2021 met Marij een traject over Ontwikkelgericht werken te doorlopen. Inmiddels is het 2022 en zijn we gestart met Ontwikkelgericht werken: next level. Het fijne is dat Marij echt maatwerk levert. In overleg bekijken we samen wat de organisatie en de medewerkers nodig hebben. En als dat nodig is, dan maakt Marij een Masterclass-op-maat, zoals nu over storytelling. De positieve energie van Marij slaat over en slaat aan!

Esther Göring, intergraal  manager Bibliotheek de Lage Beemden

Gemeente Venlo

Marij heeft voor de gemeente Venlo twee workshops Vitale Veerkracht verzorgd en de Masterclass Vitale Veerkracht Next Level. Een thema dat naadloos aansluit op de Besturingsfilosofie van de gemeente Venlo. De deelnemers waren zeer tevreden over het aanbod en zeker ook de wijze waarop Marij de workshops en de masterclass heeft vormgegeven. Haar enthousiasme spat van het scherm en Marij neemt als geen ander de deelnemers mee in vitaliteit, persoonlijke groep en mindset. Een aanrader om medewerkers te laten ‘aanvonken’ door Marij. Zeker is deze vervelende (Corona)tijd een mooie , waardevolle en passende oppepper.

 Huub Vanhommerig, Adviseur opleidingen Gemeente Venlo

Gilde BT

Marij heeft voor Gilde-BT een introductie op ‘Expeditie Mindset’ verzorgd. Haar enthousiaste verhaal heeft de deelnemers van onze ontbijtsessie positief geprikkeld. Naast het verzorgen van deze presentatie heeft Marij ook meegedacht over de totale invulling van het programma dat wij aanboden voor onze klanten. Hiermee liet Marij zien dat ze een stapje meer zet dan gevraagd, wat voor ons absoluut meerwaarde opleverde.

Linda Verberne
Manager Operations

Stichting Kerobei

Marij heeft op ons verzoek een workshop “Benut de breinkracht van je team optimaal en ontdek hoe je mindset de sleutel is tot werkgeluk en groei” gegeven voor de administratieve krachten van de Kerobei scholen. In een prettige en ronde setting heeft Marij ons meegenomen naar de werking van ons brein. Wat doet het brein met ons, wat doen gedachten met ons, zijn deze gedachten helpend of juist hinderend. En wat kun je met communicatie bereiken. Dit hebben wij in de tweede helft van de workshop in kleine groepjes verder verkend en toegepast. Erg leerzaam en het enthousiasme van Marij  maakte dat het een geslaagde middag was. Bedankt Marij.

Namens de administratieve krachten van Stichting Kerobei, Mariëlle Engelen

 

Cardia

Marij heeft een inspirerend programma neergezet. Met haar warme presentatie en persoonlijke verhalen weet ze theorie over de werking van het brein toegankelijk te maken. Knap hoe ze iedereen in de meeting wist mee te nemen in de oefeningen. Als team ontwikkel je door de sessie aan gezamenlijke taal. Binnen Cardia praten we nog steeds over “rode opmerkingen”. Zeer aan te bevelen!

Henriëtte Bertels
Bestuurder Cardia

Linda

Begin dit jaar ben ik het train de trainer traject bij Marij begonnen om vak inhoudelijk meer te leren. Marij heeft me meegenomen in de breedste zin van het woord betreffende trainen. Thema’s als de opbouw van een training, mezelf neerzetten voor de groep, de dynamiek van de groep, de verbinding met de deelnemers, praktische zaken als ook het samenvatten en het rondmaken. En, niet te vergeten een stuk zelfreflectie waarin Marij me coachend bijstond. Ik vind het oprecht jammer dat mijn traject er voor nu op zit, al weet ik Marij altijd te vinden 🙂

Dankjewel Marij! Ik raad jou en jouw diensten van harte aan!
Met Innergroet, Linda

Yvonne Schoeber

In mijn ontwikkeling naar een betere en duidelijkere verbinding met mezelf, trof ik Marij. Het was bijzonder om tijdens de mBIT coaching te ervaren dat het stilstaan bij elk brein, het vragen aan het brein wat het zegt, wat het nodig heeft, meteen visueel werd. Beelden en kleuren lieten mij zien wat er in elk brein speelt en waar de blokkade zit.

Marij begeleidde dit proces heel fijn door sturing te geven, vragen te stellen, me de ruimte te geven om iets te voelen, opmerkzaam te zijn en me er op attent te maken om goed coherent door te  blijven ademen.

Deze coaching heeft me weer een stukje meer inzicht gegeven en ik besef me dat ik me ook zelfzekerder voel in de wensen voor mezelf.
Mijn richting heeft iets meer kleur gekregen, meer licht en het is ‘aangevonkt’.

Yvonne Schoeber

Jaap Bressers

Marij is gewoon een heerlijk mens, een passievolle vrouw die met haar natuurlijke enthousiasme echt naar je luistert, waarbij je je gezien voelt en je van de juiste tools voorziet om zelf aan de slag te gaan. Ik kan het iedereen aanraden je door haar te laten aanvonken.

Jaap Bressers

Marcel Stoffels

Hoe gaaf is het als je een ‘aha erlebnis’ hebt. Voor mij persoonlijk is dat een teken dat ik iets hebt geleerd, een groeimoment. En de grootste aha erlebnissen zitten vaak in de kleinste gebeurtenissen. Tijdens de workshop van de Aanvonk Company had ik meerdere van deze groeimomenten. Dat is wat Marij als geen ander kan, jou prikkelen waardoor het vonkje overslaat en je bij jezelf denkt: OMG, zo had ik het nog nooit bekeken. Maar heej, ze heet niet voor niets de Aanvonk Company. ’the company that gives you a spark’

Marcel Stoffels
TEDx Speaker

Meer reacties van deelnemers aan trainingen:

Ga naar de bovenkant