mBIT Coaching

Werken met de wijsheid van je hoofd, hart, en buik voor optimaal resultaat!

Herken je:

  • Dat je geen besluit kunt nemen?
  • Ben je continue aan het wikken aan het wegen?
  • Kom je niet in je gevoel terecht?
  • Denk je dat je geen hart hebt? Ben je in rondjes aan het denken?
  • Of ben je super impulsief en denk je niet echt na van te voren over de impact ervan?
  • Ervaar je angst voor het onbekende.
  • Kan je geen oplossing bedenken?
  • Volg je alleen maar je onderbuikgevoel of kom je met een bepaald topic continu in de verlamming terecht?

Er is iets dat je steeds tegenhoudt een stap voorwaarts te zetten, maar je komt er maar niet bij wat dat precies is.

Dan is de kans groot dat je drie breinen niet optimaal met elkaar communiceren en  samenwerken. Maar ja hoe doe je dat eigenlijk?

Meerdere breinen: hart, hoofd en buikbrein

Neurowetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat we drie intelligenties hebben. Dit zijn onze meerdere breinen: het hart, hoofd en buikbrein. Zodra je kan putten uit deze wijsheid, kom jij in je volledige kracht te staan en maak je krachtige keuzes. Dan benut jij je volledige potentie.

mBraining verbindt oeroude wijsheid tradities met recent diepgaand onderzoek uit de neurowetenschappen. mBraining is het proces van communiceren met, en het op één lijn brengen van je hart, hoofd en buikbrein om tot wijze beslissingen te komen.

Om te kunnen dealen met je uitdagingen en te kunnen shinen vanuit je kracht op een diep bewustzijnsniveau. Dit maakt deze materie zo gaaf om ermee te werken.

mBIT is de methode hoe en staat voor -meerdere brein integratie technieken-.

What’s in the way is the way.

In een mBIT coachsessie ontdek je wat jouw uitdaging is op een diep niveau. Je ontdekt dat elk brein zijn eigen taal, eigen uiting, gevoel, emotie of sensatie heeft. Door je uitdaging op deze manier aan te pakken, ga je het vervolgens leren herkennen in jezelf.

Alle wijsheid zit vanbinnen.

mBIT is een innerlijke reis en het start altijd met een coherente ademhaling. Je krijgt inzicht wat stress met je doet en hoe je in flow kunt komen. Coherent en evenredig ademhalen zet je meteen in autonome balans waardoor je beter in staat bent informatie te ontvangen.

Praktische zaken

Ga je mee op mBIT avontuur?

Het resultaat van mBIT is een verbluffend simpele maar zeer effectieve nieuwe methodiek om in contact te komen met de eigen intuïtie, kracht en wijsheid en is helpend om een bewuster, zinvoller, gelukkiger en actiever leven te leven.

Je kan in één sessie al waanzinnige helderheid krijgen. Hoe dan ook, ga je gegarandeerd beter weg dan dat je binnenkwam. En afhankelijk van jouw problematiek, uitdaging of obstakels, bepalen we hoeveel sessies jij werkelijk nodig hebt. Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Meer weten of jouw uitdaging waar jij voor staat met mBIT coaching aan te pakken is? Schroom niet en klik op onderstaande knop.

mBraining® is het intellectueel eigendom van mBraining Nederland en mBraining International. Marij Naarding is een  internationaal gecertificeerd MBIT Trainer en Master coach en aangesloten bij mBraining Nederland en mBraining International.