mBIT Coach Training

Leven en groeien vanuit je kern

Wil jij voor jezelf en anderen leren hoe je je verschillende intelligenties hoofd, hart en buik, kunt uitlijnen voor meer verbinding, flow en een optimaal resultaat?

En wil je graag een volgende stap maken als professional met een methodiek die diepgaande effecten heeft met verrijkende toegevoegde waarde?

Dan past deze gave & aanvonkende 4-daagse training, met een revolutionaire manier om een transformatie mee teweeg te brengen, jou!

Na afloop ben je in staat om, in allerlei verschillende contexten, gebruik te maken van de wijsheid van je hoofd, hart en buik.

Voor wijze besluiten, krachtige keuzes, meer bliss pointing en een optimaal resultaat.

Je ontvangt het internationale mBIT coach certificaat waarmee je de materie van mBraining en mBIT direct in de wereld kunt zetten.

Hoe ziet deze 4 daagse training er uit?

Tijdens de 4-daagse mBIT coach training, leiden wij je op tot een volledig gecertificeerd mBIT Coach.

Op de 1e dag nemen we je mee op een reis die dieper ingaat op de wetenschappelijke achtergrond van dit vakgebied in combinatie met oude wijsheid tradities.

We leren je niet alleen de achtergrond maar ook een aantal technieken om je autonome zenuwstelsel te reguleren en je hart aan te vonken.

Om dan vervolgens in dag 2, 3 en 4 op een zeer interactieve en praktische manier je de technieken te leren die je uiteindelijk in staat stellen om ook bij anderen (klanten, medewerkers, studenten etc) de drie intelligenties te integreren en uit te lijnen.

Met onder andere de mBIT roadmap, coherente ademhaling en de fundamentele volgorde voor de hoogste expressie.

Wat leer je allemaal tijdens de 4 dagen?

Naast het behalen van de internationale certificering;

• Krijg je diepe inzichten hoe de verschillende breinen een intern conflict veroorzaken en wat je eraan kunt doen;
• Ontdek je hoe je ‘Buik’, ‘Hoofd’ en ‘Hart” brein in staat zijn om te leren en nieuwe neurale zenuwbanen kunnen groeien en hoe je ze zelf kunt ontwikkelen voor een betere intuïtie en besluitvorming;
• Leer je hoe je je autonome zenuwstelsel kunt uitbalanceren middels o.a. de mBIT Balanced Breathing methodiek en snel stress kunt loslaten;
• Ben je interactief met elkaar aan het werk om het geleerde uit te proberen, te oefenen en in te slijpen, met als resultaat dat je je zelf ook verder ontwikkelt.
• Ervaar je de nieuwste innovatieve coaching technieken om aan je vaardigheden toe te voegen.
• En nog zo veel meer….

Praktische zaken

Voor wie?
Voor iedereen die met en voor mensen werkt zoals coaches, trainers, managers, docenten, leidinggevenden, therapeuten, ondernemers, supervisors. En zeker niet te vergeten voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Datum
25 t/m 28 juni 2024

Tijd en locatie
Alle dagen van 9.00 uur tot 17.30 uur. Locatie in Venlo.

Wij zijn
Wilbert Molenaar, internationaal gecertificeerd mBIT Master Trainer en grondlegger mBraining in Europa en Marij Naarding, internationaal gecertificeerd mBIT Trainer & Master Coach. Marij Naarding verzorgt de training.

Investering
De investering bedraagt 1.295 ex btw voor vroege vogels die 4 weken voor de training boeken. Daarna bedraagt de investering 1.395 ex btw.
Bij inschrijving ontvang je het mBraining boek: Gebruik je meerdere breinen om GAVE DINGEN te doen.

Marij Naarding, Aanvonk Company, 06-27289406. linkedin.com/in/marijnaarding