mBRAINING

Gebruik je MEERDERE BREINEN om GAVE DINGEN te doen

Wat is mBraining en mBIT eigenlijk?

mBraining is de wetenschap achter de meerdere breinen, ontwikkeld door twee Australische wetenschappers Soosalu & Oka. Vanuit hun visie en onderzoek beschikken we als mens over drie breinen of verschillende soorten van intelligenties; hoofd, hart en buik.

mBraining verbindt oeroude wijsheid tradities met recent diepgaand onderzoek uit de neurowetenschappen. mBraining is het proces van communiceren mét, en het op één lijn brengen van je hart, hoofd en buikbrein om tot wijze beslissingen te komen. Te kunnen dealen met je uitdagingen en verbinding te maken met je innerlijke wijsheid en kracht.

mBIT staat voor Meerdere Brein Integratie Technieken en helpt om de drie breinen uit te lijnen. Deze methodiek leert je hoe je de kwaliteiten van hoofd, hart en buik optimaal integreert en benut. Werken en leven vanuit flow, creativiteit, compassie en moed.

Ontdek
mBraining & mBIT zelf

mBIT Coaching sessies

In een mBIT coachsessie ontdek je wat jouw uitdaging en blisspoint is op een diep bewustzijnsniveau.

Je ervaart dat elk brein zijn eigen taal, eigen uiting, gevoel, emotie of sensatie heeft.

Door je uitdaging bewust aan te pakken, ga je het leren herkennen in jezelf én zorgen voor optimalere verbinding en samenwerking. Zo ontstaat meer flow, wijsheid en resultaat.

mBraining Workshop

Je hebt een brein in je hoofd, hart en buik.

Hoe kun je deze inzetten voor meer geluk, vreugde en succes in een steeds sneller veranderende wereld?

Deze workshop geeft antwoord door het delen van recente unieke neurowetenschappelijke kennis met verrijkende inzichten waarbij de wetenschap samenvalt met eeuwenoude wijsheid.

mBIT Coach Training

Je wilt graag een volgende stap maken als professional met een methodiek die diepgaande effecten heeft met verrijkende toegevoegde waarde.

Word zelf een mBIT Coach. Deze training is een nieuwe en revolutionaire manier om een transformatie teweeg te brengen!

Omdat we niet langer alleen kunnen vertrouwen op de competenties die alleen door ons hoofd worden gedomineerd.