Webinar

Aanvonken, kun en doe jezelf!

Haal uit je leven en werk wat erin zit, leer te ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Waar je als het ware van gaat kwispelen oftewel waarvan je aangevonkt wordt en energie van krijgt.

  • Wanneer voel ik dat ik echt leef? Waar wordt ik vrolijk van?
  • Wat onderscheid me? Wat vervult me?
  • Hoe maak ik het waar?

Beweging vraagt om persoonlijke moed, af en toe buiten de gebaande paden treden om jezelf ‘te stretchen’ voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Denk groot, stap klein, doe.

Ontdek de vonk in jezelf.

Boost je online mee?

Je hebt niet altijd invloed wat er gebeurt, je hebt wel altijd een keuze hoe je hiermee omgaat. Je mindset bepaalt je succes en levensgeluk. Hoe je naar het leven kijkt en wat je eruit haalt, maakt of je je tevreden en vol positieve energie voelt.

Ons brein wil  liever niet veranderen en veilig behouden wat je hebt- op de automatische piloot en in je comfortzone. Ons hart wil passie, ontplooiing en persoonlijk groeien.

Bovenstaande spagaat laten samenwerken en dansen is de uitdaging waar dit webinar over gaat. Kennis van ons brein en mindset kunnen hierbij helpen en een giga bijdrage leveren. Het kunnen switchen en ‘spelen’ met deze spagaat is dé sleutel  om aangevonkt te worden, te zijn en te blijven.

Bewustwording, aandacht en focus helpt!

Praktische zaken

Deze module bevat universele kennis en wijsheid en is toepasbaar en geschikt voor alle medewerkers. Verbinding met de missie, waarden en speerpunten van de organisatie is mogelijk en een aanrader voor nog optimaler effect.

De gebruikte kennis, methodieken en technieken komen o.a. uit de Positieve Psychologie, Neuro Wetenschap en Neuro Leiderschap, het Mindset Instituut, NLP, Mindfulness en zijn geïnspireerd door het gedachtegoed van Planetree.

Duur interactieve sessie: 1,5 uur
Locatie: online