Webinar

Vitale Veerkracht in veranderende tijden

Ontwikkel angst, stress en lastige situaties naar persoonlijke kracht.

Veranderingen en groei horen bij het leven en zorgen voor de nodige beweging. Je hebt niet altijd invloed wat er in de buitenwereld gebeurt, wel hoe JIJ hiermee omgaat.

Je hebt een gezond brein als je in de waan van de dag vaker angst, onzekerheid, stress en negatieve gedachten ervaart. Angst en emoties ontstaan namelijk in het brein en hebben een functie. Kennis en bewust zijn hiervan ondersteunen je vitale veerkracht.

Het brein kun je vergelijken met een spier. Het goede nieuws is dat je je brein kunt trainen om meer positieve emoties, gedachten en gevoelens te ervaren.

Je kunt leren vaardiger te worden om in je persoonlijke kracht te komen én te blijven.

Wil jij ook deze spelregels leren kennen?

Op weg naar vitale veerkracht

Dit inspiratie webinar biedt steun, kennis en inzicht om een aantal breinprocessen beter te begrijpen, te kunnen plaatsen om ‘fijner in je vel’ te zitten.

En om direct te gebruiken in je werk en leven.

Het webinar zoomt in:

  • Hoe breinkennis je inzicht geeft in de werking én het effect op o.a. angst
  • Wat emoties hiermee van doen hebben en je kunnen leren
  • Hoe je ermee kunt dealen en omgaan
  • De twee mindsets
  • Leer de switch met stop-denk-voel-doe
  • Praktische tools voor iedere dag

Praktische zaken

Deze module bevat universele kennis en wijsheid en is toepasbaar en geschikt voor alle medewerkers. Verbinding met de missie, waarden en speerpunten van de organisatie is mogelijk en een aanrader voor nog optimaler effect.

De gebruikte kennis, methodieken en technieken komen o.a. uit de Positieve Psychologie, Neuro Wetenschap en Neuro Leiderschap, het Mindset Instituut, NLP, Mindfulness en zijn geïnspireerd door het gedachtegoed van Planetree.

Duur interactieve sessie:               1,5 uur

Locatie:                                                  online